 |
 |
Gıda Mühendisliği Dergisi Künye |
|
|
|
|
 |
 |
Assan Gıda |
|
|
|
|
 |
 |
Künye - Birimlerimiz |
|
|
|
|
 |
 |
Gıda Mühendisliği Yayın Koşulları |
|
|
|
|
 |
 |
Önsöz |
|
|
|
|
 |
 |
Genel Merkez`de Gündem |
|
|
|
|
 |
 |
Bölge Şube, Şube ve Temsilciliklerimizde Gündem |
|
|
|
|
 |
 |
Yönetimden |
|
Fatmagül TUNCER |
|
|
 |
 |
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Delege Seçimleri, Bölge Şube ve Şube Olağan Genel Kurulları Süreci Başladı... |
|
|
|
|
 |
 |
Dünya Gıda Günü Sempozyumu |
|
|
|
|
 |
 |
Uzman Olmadıkları Konuda Yanlış Bilgi Veren Akademisyenler Halkı Yanıltıyor... |
|
|
|
|
 |
 |
4. Gıda Mühendisliği Kordinasyon Kurulu Toplantısı |
|
|
|
|
 |
 |
7. Gıda Mühendisliği Kongresi 24-26 Kasım 2011 Tarihlerinde Ankara’da Gerçekleştirildi |
|
|
|
|
 |
 |
Serbest Müşavir Mühendis (smm) ve Büro Tescil Belgesi (btb) Başvurularının Kabulü Başlamıştır |
|
|
|
|
 |
 |
Deprem, İnsanlık, Van, Gıda - Makale |
|
Kadir DAĞHAN |
|
|
 |
 |
Prof. Dr. Suat UNGAN ile Ürün Tasarımı ve Geliştirme - Röportaj |
|
Erkut TİRYAKİOĞLU |
|
|
 |
 |
Fırın Ürünleri İçin Doğal Katkı Maddeleri - Bilimsel Makale |
|
Hüseyin BOZ - Doç. Dr. M. Murat KARAOĞLU |
|
|
 |
 |
Öğrencilerimizden Haberler |
|
|
|
|
 |
 |
Üyelikten Ayrılanlar |
|
|
|
|
 |
 |
Ülker Dolcia |
|
|
|
|
 |
 |
Gıda Hattı |
|
|
|
|