 |
 |
İçindekiler |
|
|
|
|
 |
 |
Sunuş |
|
|
|
|
 |
 |
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası 3. Olağan Genel Kurulu |
|
|
|
|
 |
 |
Yeni Bir Dönem |
|
|
|
|
 |
 |
TMMOB Basın Açıklaması |
|
|
|
|
 |
 |
Gıda Üretiminde Uyguladığınız Gıda Güvenliği Sistemini Geliştirmenin Zorunlu Nedenleri ve Yolları |
|
Nevin EREN |
|
|
 |
 |
HACCP Sistemini Değişik Gıda Sektörlerinde Uygulama İmkanları |
|
İbrahim İLBEĞİ |
|
|
 |
 |
Gıda Sanayiinde Personel Hijyeni |
|
Yrd. Doç. Dr. Harun AKSU, İbrahim KAYA |
|
|
 |
 |
Gıda Hijyeninde Pest Kontrol Çalışmalarının Yeri ve Önemi |
|
Dr. Mustafa SÜLKÜ |
|
|
 |
 |
Kitap: Gıdaların Ambalajlanması |
|
Prof. Dr. Mustafa ÜÇÜNCÜ |
|
|
 |
 |
Fermente Süt Ürünleri ve Probiyotiklerin Sağlık Açısından Değerlendirilmesi |
|
Gülçin Şatır TOKLU |
|
|
 |
 |
21. Yüzyılda ABD'nin Gıda Alanındaki Araştırma Hedefleri |
|
Murat ÖZDEMİR, Taylan KIYMAZ, Banu F. ÖZEN |
|
|
 |
 |
Kitap: Gıda Mikrobiyolojisi |
|
|
|
|