TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

KRİTİK KONTROL NOKTALARI VE RİSK ANALİZLERİ HACCP UYGULAMA EĞİTİMİ

KRİTİK KONTROL NOKTALARI VE RİSK ANALİZLERİ
HACCP UYGULAMA EĞİTİMİ
ADANA
Yayına Giriş: 21.06.2014 Son Güncelleme: 21.06.2014


             İlimizde yemekçilik alanında faaliyet gösteren firmaların kritik kontrol noktaları ve tehlike analizleri sistemini uygularken karşılaştıkları zorlukların çözümünü amaçlayan HACCP Uygulama Eğitimini gerçekleştirdik.

             Söz konusu eğitimde teorik bilgilerden ziyade uygulamaya dönük pratik bilgiler özetlendikten sonra ağırlıklı olarak uygulama örnekleri, HACCP sistemine dair temel bilgiler ile HACCP uygulamaları anlatıldı.

            Eğitime ilimizde faaliyet gösteren hazır yemek üreten firmalarda görevli Gıda Mühendisleri, Gıda Teknikerleri ve diğer meslek gruplarından olmak üzere toplam 13 kişi katıldı.

            Oldukça verimli geçtiği gözlenen eğitim sonunda katılımcılara Eğitim Belgesi verildi.

            Eğitimi veren YK üyelerimizden Ahmet PAN ile Öznur ASLANKAYA` teşekkür ederiz.


Okunma Sayısı: 780