TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

MUTFAK HİJYENİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!

MUTFAK HİJYENİ SEMİNERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK!
İSTANBUL
Yayına Giriş: 11.09.2024 Son Güncelleme: 11.09.2024

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 10 Eylül 2024 tarihinde moderatörlüğünü Eğitim Komisyonu Üyemiz Elif ÇULHACInın yaptığı  Saha Eğitim Müdürü Sn. Mustafa EMİRLİ’ nin konuşmacı olduğu  "Mutfak Hijyeni" seminerimizi çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.

 

 Mutfak Hijyeni Nedir, Mutfakla ilgili alanlar nelerdir?, Hijyen nedir?, Temizlik nedir?, Kir nedir?, Kir türleri nelerdir, Mutfakta en çok karşılaşılan kir türleri, Dezenfeksiyon nedir?, Temizlik ve dezenfeksiyon arasındaki fark?,  Mutfak hijyeninin süreçleri,  Mutfakta hijyen problemlerine en çok neden olan unsurlar?,  Tüketicilerin hijyen beklentileri?, İşletmeler açısından mutfak hijyeninin önemi konu başlıklarının anlatıldığı seminerimizde katılımcıların soruları yanıtlandı.  
 

Seminerin gerçekleşmesine katı sağlayan eğitim komisyon üyemiz Elif ÇULHACI ’ya, diğer komisyon üyelerimize, Eğitmenimiz Sn. Mustafa EMİRLİ ’ye göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz. 

Okunma Sayısı: 278