PERAKENDE SEKTÖRÜNDE KALİTE VE GIDA İSRAFINI AZALTMAYA YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR NELERDİR SÖYLEŞİSİ GERÇEKLEŞTİRDİK
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, 15 Aralık `22 Perşembe akşamı, moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyemiz F. Nevin EREN`in yaptığı ve Migros Tic. A.Ş. - Ürün Güvenliği Yöneticisi Hande BALTA `ın konuşmacı olduğu " Perakende Sektöründe kalite ve Gıda İsrafını Azaltmaya Yönelik Yapılan Çalışmalar Nelerdir?" konulu söyleşimizi Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirdik.
Katkılarından dolayı, Sn. Hande BALTA ‘ya ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederiz.
Okunma Sayısı: 361