TURİZM İŞLETMELERİNDE GIDA GÜVENLİĞİ ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİK
Antalya Şubemiz ve Muğla İl Temsilciliğimiz sorumluluğunda yürütülen "Turizm İşletmelerinde Gıda Güvenliği Çalışma Grubu" ilk toplantısını 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirdi.
Grubun öncelikli amacı; özellikle otellerde çalışan meslektaşlarımız için sektörün tüm yasal mevzuatının özet olarak yer alacağı, meslek alanımıza giren konularda temel bilgilerin verileceği, gıda güvenliğinin sağlanmasında bir kılavuz olarak kullanılacak, üyelerimize ücretsiz dağıtılacak bir yayın oluşturmaktır.
Okunma Sayısı: 443