TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

05 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDE GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

05 AĞUSTOS 2018 TARİHİNDE GELENEKSEL PİKNİĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 11.08.2018 Son Güncelleme: 11.08.2018

        TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından 05 Ağustos 2018 pazar günü organize edilen piknik, oda üyeleri ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. 

        Bağcılar Belediyesine ait, Belgrad Ormanlarındaki Kirazlıbent mesire alanında yapılan organizasyon, açık büfe kahvaltısı ile başlayarak çeşitli etkinlikler ile devam etti. Öğle yemeğinde mangal, aralarda verilen çeşitli ikramlarla geçen gün içerisinde, Tavla Turnuvası, Çuval Yarışı, çeşitli, masa oyunları, Canlı müzik, halaylar ve danslar ile eğlenceli bir gün geçiren, stres atan ve birbirleri ile kaynaşan meslektaşlarımız açısından keyifli etkinlik yaşandığı bir organizasyon olmuştur. Tavla turnuvamız üyeler tarafından büyük ilgi görmüş, ayrıca piknik alanında bulunan atlara binen üyeler doğa ile iç içe zaman geçirme fırsatı bulmuştur.

         Örgütlülük Komisyonunun yoğun çabasıyla gerçelşetirilen etkinliğe destek sağlayan tüm üyelerimize, organizasyona katılan üyelerimize ve ailelerine Şube Yönetim Kurulu olarak teşekkürlerimizi sunar, sonraki organizasyonlarda tekrardan birlikte olmayı temenni ederiz. 

         Ayrıca etkinliğimizi gerçekleştirmemizde Şubemize vermiş oldukları desteklerden dolayı; piknik alanı için Bağcılar Belediyesine, otobüsler için Şişli ve Ataşehir Belediye‘lerine ve sponsorlarımız olan Beyaz Fırın, Bonfilet, Çiğköftem, Et ve Et, OBaşak Gıda, Sütse, Unilever (Lipton) ve Üsttatlar Gıda‘ya  teşekkür ederiz.  

 

Okunma Sayısı: 303