1ULUSLARARASI 11 ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİDUYURU
7-8-9 Kasım 2019/ Antalya-Aska Lara Resort & SPA |
1.ULUSLARARASI/ 11. ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ Odamız tarafından iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongresi`ni, Yönetim Kurulumuzca alınan kararla uluslararası kongreye dönüştürdük. 1.Uluslararası / 11.Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi`ni bu yıl 7-8-9 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya`da Aska Lara Resort & SPA`da gerçekleştirileceğiz. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak gıda sektörü ile ilgili ulusal ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşların bir araya getirilerek gıdalara ilişkin güncel sorunlar ve bilimsel gelişmelerin tartışılmasını amaçlayarak düzenlediğimiz Kongremize aşağıda yer alan bildiri konularında hazırlayacağınız bildiri özetlerinizi 3 Haziran 2019 tarihine kadar Kongre web sayfasında yer alan " Bildiri Özeti / Bilimsel Konular" bölümünden göndermenizi bekliyoruz. Ayrıntılı bilgi için Kongre web sayfasını (www.foodengcongress.org/tr / www.foodengcongress.org/en) ziyaret ediniz. Kongre Konuları • Gıda Kimyası ve Teknolojisi Katılımınız, Kongremizi zenginleştirecek ve güç katacaktır. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası |