TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

1ULUSLARARASI GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ`NİN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYORUZ

1ULUSLARARASI GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ`NİN HAZIRLIKLARINA DEVAM EDİYORUZ
MERKEZ
Yayına Giriş: 08.04.2019 Son Güncelleme: 08.04.2019

 

1.Uluslararası Gıda Mühendisliği Kongresi‘ne yönelik çalışmaların yürütülmesi amacıyla, 2. hazırlık toplantısı 6 Nisan 2019 tarihinde Odamız Genel Merkezi‘nde gerçekleştirildi. Toplantıya; Kemal Zeki Taydaş, Dilek Akan, Murat Şanlı, Yaşar Üzümcü, Tufan Gündüzalp, İncigül Sağdıç Tataroğlu, Yusuf Songül, Atakan Günay, Kıvılcım Mogol Coşkun, Sinan Kaplan, Prof.Dr.Hamit Köksel, Prof.Dr.Serpil Şahin, ve Doç.Dr. Deniz Çekmecelioğlu katıldılar.

Odamız tarafından iki yılda bir düzenlenen Gıda Mühendisliği Kongresi`ni, Yönetim Kurulumuzca alınan kararla uluslararası kongreye dönüştürdük. 1.Uluslararası / 11.Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresi`ni bu yıl 7-8-9 Kasım 2019 tarihlerinde Antalya`da Aska Lara Resort & SPA`da gerçekleştirileceğiz.

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak gıda sektörü ile ilgili ulusal ve uluslararası tüm kurum ve kuruluşların bir araya getirilerek gıdalara ilişkin güncel sorunlar ve bilimsel gelişmelerin tartışılmasını amaçlayarak düzenlediğimiz Kongremize aşağıda yer alan bildiri konularında hazırlayacağınız bildiri özetlerinizi 3 Haziran 2019 tarihine kadar Kongre web sayfasında yer alan " Bildiri Özeti / Bilimsel Konular" bölümünden göndermenizi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi için Kongre web sayfasını (www.foodengcongress.org/tr / www.foodengcongress.org/en) ziyaret ediniz.
 
Kongre Konuları

• Gıda Kimyası ve Teknolojisi
• Gıda Mikrobiyolojisi ve Biyoteknolojisi
• Gıda Güvenliği ve Güvencesi
• Gıda ve Sağlık
• Gıda ve Gastronomi
• Fonksiyonel Gıdalar
• Gıda ve Sürdürülebilirlik
• Gıda Hukuku ve Mevzuatı
• Gıda Ekonomisi
• Gıda Etiği
• Gıda İsrafı ve Atık

Katılımınız, Kongremizi zenginleştirecek ve güç katacaktır.

 

Okunma Sayısı: 516