16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ SÖYLEŞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK (2)
16 Ekim Dünya Gıda Günü etkinliklerimiz kapsamında Rotary Bölge 2440 ve Bostanlı Rotary Kulübünün destekleriyle bir söyleşi gerçekleştirdik. 20 Ekim 2024 Cumartesi günü L’agora Old Town Hotel & Bazaar’da gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Özge KESKİNOĞLU'nun yürüttüğü söyleşide; Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Prof. Nurcan KOCA “Gıda Üretimi ve Tüketiminde Sürdürülebilirlik Yaklaşımı”nı, Dr. Akademisyen Dr. Bülent ŞIK "Çocuk Beslenmesi ve Okul Yemeği Koalisyonu"nu, Oda Yönetim Kurulu Üyemiz İ. Uğur TOPRAK "Gıda ve Su Hakkı"nı, Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Ö. Ulaş KIRIM "Gıda İsrafı"nı anlattı, merak edilenleri yanıtladı.
Söyleşimize kıymetli bilgileriyle katkı veren konuşmacılarımıza, vakit ayıran katılımcılarımıza, organizasyon desteklerinden ötürü Rotary Bölge 2440 ile Bostanlı Rotary Kulübü’ne ve nazik ev sahiplikleri için L’agora Old Town Hotel & Bazaar’a teşekkür ediyoruz.