TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

2 DÖNEM MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ MENTOR MENTİ SUNUMLARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

2 DÖNEM MESLEK KOÇLUĞU PROJESİ MENTOR MENTİ SUNUMLARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 07.03.2016 Son Güncelleme: 07.03.2016

TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen 2. Dönem Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin  liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği sunumların ilki 3 Farklı başlıkta 05 Mart 2016 tarihinde, Şubemizin Eğitim  Salonunda gerçekleştirildi.

Mentorlerimizden Okşan ALTAŞ ve mentileri İrem KARADUMAN ve Necla ALTINDAL ile birlikte ‘Bir Gıda İşletmesinde Tedarikçi Yönetimi (sözleşme sonrası operasyonel yönetim)`  konulu sunum yaptılar.

           Mentorlerimizden Ayşe ALDEMİR ve mentileri Berat BALİN SULTANSU ve Handan ALKAN ile birlikte ‘Catering Faaliyetinde Sıcak Zincir ve Soğuk Zincir Korunumunun Önemi, Sıcak ve soğuk zincirin korunmasında etkin olarak kullanılan yöntemler` konulu sunum yaptılar.

          Mentorlerimizden Oğuzhan  SEMİZ ve mentisi Ramazan ASLAN ‘Bir Gıda İşletmesinde Uyulması Gereken Hijyen Esasları (üretim-satış-personel-çevre vb)` konulu sunum yaptılar.

             Sunumlar diğer Mentör- Menti grupları ve oda üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.
           Sunum sonrası Meslek Koçluğu projesi kapsamında Mentör ve Mentilerin süreç ile ilgili değerlendirmeleri alınmıştır.

 

 

Okunma Sayısı: 371