2GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ
Başlıca hedefi gıda güvenliğinin teknik ve bilimsel yönlerini tartışmak ve gıda endüstrisinin ilgili tüm taraflarla iletişim ağını kolaylaştırmak olan; "2.Gıda Güvenliği Kongresi" Gıda Güvenliği Derneği koordinatörlüğünde, Uluslararası Gıda Koruma Birliği (IAFP-International Association for Food Protection) , Tarım ve Köyişleri Bakanlığı desteği ve Odamızın da aralarında bulunduğu 7 Paydaş, 15 Destekleyen Kurumun işbirliği ile Yönetim Kurulu Üyelerimiz geniş katılımıyla 9-10 Aralık 2010 tarihinde İstanbul Harbiye Askeri Müze ve Kültür Sitesi‘nde gerçekleştirildi.
Aynı zamanda kongrenin koordinatörlüğünü de yürüten Yönetim Kurulu Başkanımız R. Petek ATAMAN, "Risk Analizi ve Gıdalardaki Kimyasal Bulaşanlar Açısından Risk Bazlı Limit Değerlerin Düzenlenmesi" başlıklı oturumda da eş başkan olarak görev aldı.