TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

2 ULUSLARARASI12 ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ“ÇEVRE İKLİM VE SAĞLIK” KRİZLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ERİŞİLEBİLİR GIDA

2 ULUSLARARASI12 ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ“ÇEVRE İKLİM VE SAĞLIK” KRİZLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİR VE ERİŞİLEBİLİR GIDA
MERKEZ
Yayına Giriş: 08.09.2021 Son Güncelleme: 08.09.2021

 

2. ULUSLARARASI / 12. ULUSAL GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ 
BASIN DUYURUSU

8 Eylül 2021

BD Sayı: 2021/1

"Çevre, İklim ve Sağlık" Krizlerinde

Sürdürülebilir ve Erişilebilir Gıda

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak 25-27 Kasım 2021 tarihleri arasında Ankara`da hibrit olarak 2. Uluslararası / 12. Ulusal Gıda Mühendisliği Kongresini düzenlemekteyiz.

Gıda Endüstrisi, sürdürülebilir ve güvenilir gıda üretimi, depolama ve dağıtım, tarımsal üretim ile iklim değişiklikleri ve çevre ilişkileri, insan sağlığı ve gıdaya erişim imkanları konusunda Kanada, Fransa, Israil, İtalya, Almanya ve Türkiye`den çok değerli bilim insanları ve konu uzmanları hepimizi aydınlatacaklardır.

Kongre kayıt başvurularının devam ettiği bu süreçte; başta genç akademisyen ve araştırmacılarımız olmak üzere 500`e yakın bilim insanı, sektör temsilcisi, kamu kurum ve kuruluş yetkilisinin ilgi göstermiş olması bizleri daha planlı ve hevesli bir çalışmaya yönlendirmiştir.

Katılımcılarımızın iletişimini ve etkileşimini ön planda tuttuğumuz kongremiz ile ilgili daha güncel bilgiler için yurtdışından ve Türkiye`den katılacak davetli konuşmacılarımız, panel oturumlarımız, sözlü ve poster sunumlarımız, kayıt ve diğer detaylar için https://www.foodengcongress.org/ adresini ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Dünyamızın karşı karşıya olduğu sağlık, çevre ve iklim krizleri dönemlerinde, gıda ile ilgili gelişmeleri takip etmek, sektörün tüm paydaşlarıyla sorunları değerlendirmek ve çözüm önerileri oluşturmak üzere sizleri kongremize katılmaya davet ediyorum.

Yaşar Üzümcü
Kongre Başkanı

Okunma Sayısı: 473