2021 YILI EĞİTİMLERİMİZİ TAMAMLADIK
Değerli Meslektaşlarımız,
2020-2021 yılı eğitimlerimizi, seminer ve söyleşilerimizi tamamladık. Bu dönemde yaklaşık 600 kişinin katılımıyla ISO, BRCGS, HACCP ve benzeri içerikli mesleki eğitimler ile yaklaşık 10.000 kişinin izlediği meslek alanımıza dair yeni bakış açıları ve fikirler kazandırmak adına yaptığımız ücretsiz seminerler ve söyleşiler gerçekleştirdik.
Bu dönemde yapılan eğitim, seminer ve söyleşilerimiz aşağıda yer almaktadır.
Emeği geçen, katkı sağlayan, izleyen ve katılan herkese çok teşekkür ederiz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Odamızın resmi YouTube kanalını aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak izleyebilirsiniz.
Odamızdan haberdar olmak, canlı yayınlarımızı, tüm seminer ve söyleşi videolarını anında izlemek için Odamızın resmi Youtube kanalına abone olmayı unutmayınız.
https://www.youtube.com/channel/UC1nkQR5Ya31X3MtedCUsGig
Eğitimlerimiz
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi/ 9-10 Ocak 2021
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi/ 16-17 Ocak 2021
Yönetim Sistemleri Dokümantasyon Eğitimi (ISO 9001-ISO 22000) / 23 Ocak 2021
ISO 19011 İç Tetkikçi/ 24 Ocak 2021
HACCP Eğitimi/ 30 Ocak 2021
TS EN ISO 17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği İçin Genel Şartlar Eğitimi/ 30-31 Ocak 2021
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Denetçi/ Baş Denetçi Eğitimi/ 6-7_13-14 Şubat 2021
Gıda Güvenliği Kültürü Eğitimi/ 6 Şubat 2021
Gıda Savunması Eğitimi/ 13 Şubat 2021
Etiketleme Yönetmeliği Eğitimi/ 20 Şubat 2021
BRCGS Gıda Güvenliği Global Standardı Temel Eğitimi/ 20-21 Şubat 2021
BRC / PM Ambalaj ve Ambalaj Malzemeleri İçin Küresel Standart Temel Eğitimi/ 27-28 Şubat 2021
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi Denetçi/Baş Denetçi Eğitimi/ 6-7_13-14 Mart 2021
Konaklama ve Yeme-İçme Tesislerinde Covid-19 Pandemisinde Gıda Güvenliği Eğitimi/ 6 Mart 2021
Mevzuat Okuma Eğitimi/ 7 Mart 2021
Dış Ticaret Eğitimi/ 13 Mart 2021
ISO 22002-1 Gıda Üretimi Eğitimi/ 20 Mart 2021
HACCP Eğitimi/ 21 Mart 2021
ISO 22002-2 Catering Eğitimi/ 27 Mart 2021
ISO 22002-4 Paketleme/ 28 Mart 2021
FSSC (Food Safety System Certification) 22000 v.5.1. / 3-4 Nisan 2021
Satın Alma Eğitimi/ 10 Nisan 2021
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Kalite Yönetim Sistemi Eğitimi/ 29-30 Mayıs 2021
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi/ 05-06 Haziran 2021
ISO 22000:2018 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi/ 23-24 Ekim 2021
ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi/ 6-7 Kasım 2021
HACCP Eğitimi/ 20 Kasım 2021
FSSC (Food Safety System Certification) 22000 V5.1 Eğitimi/ 11-12 Aralık 2021
BRCGS Food Versiyon 8 Gıda Güvenliği Global Standardı Temel Eğitimi/ 18-19 Aralık 2021
Çalıştırılması Zorunlu Personel Eğitimi/ 19 Aralık 2021
ISO 19011 İç Tetkikçi/ 26 Aralık 2021
Seminer ve Söyleşiler
"Gıda Mühendisliği Eğitiminin Güncel Durumu" Semineri/ 29 Eylül 2020
"İş Sağlığı ve Güvenliği" Webinarı/ 6 Ekim 2020
Süt Sektörü Söyleşisi/ 4 Temmuz 2021
"Meslek içi Eğitimler" Söyleşisi/ 27 Şubat 2021
"Dünya Emekçi Kadınlar Günü-Kadın İstihdamı" Söyleşisi / 8 Mart 2021
Kırmızı Et Sektörü Söyleşisi/ 11 Temmuz 2021
Turizm Sektörü Söyleşisi/ 1 Ağustos 2021
"Etik Nedir?" Söyleşisi/ 5 Ağustos 2021
"Ekmek ve Unlu Mamüller" Sektörü Söyleşisi/ 7 Ağustos 2021
"İzlenebilirlik" Söyleşisi/ 12 Ağustos 2021
"Meyve Suyu ve Konsantresi" Söyleşisi/ 15 Ağustos 2021
"Algı Yönetimi" Söyleşisi/ 19 Ağustos 2021
"Dondurulmuş Gıda" ve "Konserve ve Salça" Söyleşisi/ 22 Ağustos 2021
"Liderlik ve Yöneticilik" Söyleşisi/ 26 Ağustos 2021
"Turşu" ve "Kuru Meyve" Söyleşisi/ 29 Ağustos 2021
Gıda Suçlarına İlişkin Adil Yargı Sürecinde Bilirkişilerin Rolü Söyleşisi/ 27 Ekim 2021
Catering Sektörü Söyleşisi / 3 Kasım 2021
Yaş Meyve Sektörü Söyleşisi / 10 Kasım 2021
Baharat Sektörü Söyleşisi / 17 Kasım 2021
"BRCGS Gıda Güvenliği Standardı ve Bilinmesi Gerekenler"/ 13 Ocak 2022