TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

21 MAYIS DÜNYA SÜT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SÜT VE SAĞLIK SANAL PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

21 MAYIS DÜNYA SÜT GÜNÜ ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SÜT VE SAĞLIK SANAL PANELİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR
İSTANBUL
Yayına Giriş: 23.05.2017 Son Güncelleme: 23.05.2017

           TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube olarak 21 Mayıs Dünya Süt Günü Etkinlikleri kapsamında canlı yayında "Süt ve Sağlık" konulu ‘Webinar (Sanal Panel)` düzenlendi. 21 Mayıs Dünya Süt Gününde yapılan canlı yayında, gıda ve sağlık alanında konusunda yetkin uzmanlarımız, Uzman Diyetisyen Nesrin ERİŞ, Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünden Yrd.Doç.Dr. M. Zeki DURAK, Ulusal Süt Konseyi Üyesi Sayın Mustafa KUNDAKÇI, GTHB İstanbul İl Müdürlüğünden Sayın Azmi YÜKSEL, tüketicilere youtube kanalı ve sosyal medya üzerinden, "Süt ve Süt Ürünlerinin Faydaları", "Çig Süt Satışı İle Alakalı Yeni Düzenlemeler", "Süt Sektörü ve Gelişen Teknolojilerin Sağlığa Etkileri", "Son Dönemdeki Süt İle İlgili Güncel Tartışmalar" konularında bilgi verdiler ve izleyicilerden gelen online soruları yanıtladılar.

Süt ve Sağlık Sanal Paneli Videosuna Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Okunma Sayısı: 191