TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

29 ŞUBATTA EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

29 ŞUBATTA EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 02.03.2020 Son Güncelleme: 02.03.2020

           TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde Gıda Yüksek Mühendisi Sn. Serda ÇOLAK‘ ın eğitimcisi olduğu "Ekşi Maya Teknikleri ve Ekmek Yapımı" semineri 29.02.2020 tarihinde gerçekleştirdi.

          Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Komisyonlar Koordinatörümüz Sn. Evren SAĞLAM şubemize ve üyelerimize katkılarından dolayı seminerin eğitmenliğini üstlenen Sn. Serda ÇOLAK`a teşekkür belgesi takdim etti.

          Yoğun ilgi gösterilen seminer katılımcıların memnuniyet ifadeleri ile tamamlandı.

 

Okunma Sayısı: 485