TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

3 DÖNEM MESLEK KOÇLUĞU PROJESİMENTOR MENTİ SUNUMLARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3 DÖNEM MESLEK KOÇLUĞU PROJESİMENTOR MENTİ SUNUMLARININ İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 28.03.2017 Son Güncelleme: 28.03.2017

       TMMOB Gıda Mühendisleri  Odası İstanbul Şubesi tarafından yürütülen 3. Dönem Meslek Koçluğu Projesi kapsamında mentorlerimizin  liderliğinde mentilerimizin yaptığı çalışmaları içeren Gıda Mühendisliğinin faaliyet alanında önemli konuların işlendiği sunumların ilki 3 Farklı başlıkta 25 Mart 2017 tarihinde, Şubemizin Eğitim  Salonunda gerçekleştirildi.

       Mentorlerimizden Cem KÖYLÜOĞLU ve mentileri Tuğçe USTA, Gözde ÇİMENDAĞ ile birlikte Satış ve Pazarlamada İletişim ve İnsan İlişkilerinin Rolü konulu sunum yaptılar.

       Mentorlerimizden Ayşe ALDEMİR ve mentileri Yeşim Çağla GÜZEL, Yeşim KANBİR, Elif ERİŞLİ, Bahar ELÇİÇEK ile birlikte Toplu Beslenme (catering) Sistemlerinde  Gıda Zehirlenmeleri  ve Enfeksiyonlar - Hijyen Sağlama İlkeleri konulu sunum yaptılar.

Okunma Sayısı: 452