4SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSI DUYURUSU
Artan küresel nüfus karşısında, güvenli çevresel sınırlar içerisinde sağlıklı ve besleyici gıda sağlayabilmek, bugün insanlığın karşılaştığı en büyük sorunlardan birini oluşturuyor. 2024 yılına kadar 8 milyara ulaşması beklenen dünya nüfusunu sürdürülebilir, güvenli ve sağlıklı bir şekilde beslemek, dünya gıda endüstrisinin karşı karşıya olduğu kritik konuların başında geliyor. Günümüzde teknolojinin toplumdaki artan rolüne uyum sağlamanın yanı sıra tüketicinin daha besleyici, kişiselleştirilmiş ve izlenebilir gıda talebine cevap verme ihtiyacı da giderek artıyor. Tüm bu konuları tartışmak üzere T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Türkiye Gıda Sanayi İşverenleri Sendikası–TÜGİS ve Sürdürülebilirlik Akademisi, ‘Gıdanın Geleceğini Şekillendirmek` temasıyla Sürdürülebilir Gıda Konferansı 2018 `i gerçekleştiriyor.
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü`nün (FAO) katkılarıyla 17 Ekim`de Fairmont Quasar Oteli`nde toplanacak konferansta; sürdürülebilir gıda tedarik ve tüketimi için, tüketici davranışlarından şeffaf tedarik zincirine, ambalajlamadan gıda atığına, çevresel etkilerden sürdürülebilir tarıma, sürdürülebilir perakende zincirlerinden ekosistemin korunmasına kadar pek çok konu tartışmaya açılacak.
ETKİNLİK WEP SİTESİNE YÖNLENDİRİLMEK İÇİN TIKLAYINIZ
SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA KONFERANSI
Tarih : 17 Ekim 2018 Çarşamba
Saat : 08.30 – 17.30
Yer : Fairmont Quasar İstanbul Otel
Tel : (0212) 274 25 16 / Ezgi UÇAR