5 SÜRDÜRÜLEBİLİR GIDA ZİRVESİDUYURU
Nüfus artışı, sağlıklı beslenme, iklim değişikliği, verimli kaynak yönetimi, değişen tüketici ve gıda sektörüne olan etkisi, gıda güvenliği, gıdada inovasyon, sürdürülebilir iş modelleri gibi konular, bir yandan insanlığın geleceği adına önem taşırken diğer yandan da gıda sektörü ve paydaşları için heyecan verici iş fırsatlarını kapsıyor. Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Sürdürülebilir Gıda Zirvesi, buradan yola çıkarak, bugünün gıda ile ilgili tüm konularına, fırsatlara, sorunlara ve risklere bütünsel bir yaklaşımla öncülük etmeyi amaçlıyor.
Zirve, 17 Ekim`de, ‘Gıda Sektöründe Değişim` teması ekseninde Sürdürülebilirlik Akademisi ve TÜGİS iş birliğinde, T.C Tarım ve Orman Bakanlığı ve Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü`nün (FAO) destekleriyle Fairmont Quasar İstanbul Oteli`nde düzenlenecek. Zirve`de bu yıl, gıda sistemlerinde ve iş modellerinde değişim için; tüketici davranışlarından şeffaf ve sorumlu tedarik zincirine, döngüsel ekonomiden Endüstri 4.0`a, ambalajdan gıda atığına, perakendeden dijitalleşmeye, yapay zekadan inovasyona kadar tüm sektörün verimliliğini ve karlılığını artıracak pek çok konu tartışılacak.
Sürdürülebilir Gıda Zirvesi`yle ilgili detaylı bilgiye https://www.surdurulebilirgidazirvesi.com/ internet sitesi üzerinden erişebilir, kayıt olabilirsiniz. Oda Üyelerimize %10 indirim uygulanacaktır.