6GIDA GÜVENLİĞİ KONGRESİ`NE KATILDIK
Gıda Güvenliği Derneği tarafından düzenlenen Gıda Güvenliği Kongresi‘nin 6.sı, 3-4 Mayıs 2018 tarihlerinde İstanbul`da gerçekleştiriliyor.
Sektörden iyi uygulamalar, yurt dışında ve yurt içinde ortaya çıkan yeni konular, fırsatlar, tehlikeler ve yeni gıda güvenliği teknolojileri hakkında sunumların ve "Tarım ve Gıda Yazarları Konuşuyor: Gıda Güvenliğinde Doğru Bilgiye Ulaşımda Basının Sorumluluğu", "Bir Sosyal Sorumluluk Örneği: Güvenilir Eller", "Gıda Güvenliği ve Sağlık İlişkisi", "İklim Değişikliği ve Gıda Güvenliği" ile "Farklı Yönleriyle İşlenmiş Gıdalar Forumu" gibi oturumların gerçekleştirildiği Kongre`de Yönetim Kurulu Başkanımız Kemal Zeki Taydaş 3 Mayıs 2018 tarihinde yapılan "Gıda Güvenliğinde Yenilikler" oturumunda Eş Başkan olarak görev yaptı.
Kongrenin kapanışında yapılan "Ödül ve Plaket" töreninde, Odamızın 6.Gıda Güvenliği Kongresi‘ne destek veren kuruluşlar arasında yer alması sebebiyle verilen teşekkür plaketini İstanbul Şube Başkanımız Zafer Şenyurt teslim aldı.