TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

8GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ`NE KATILDIK

8GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖĞRENCİ KONGRESİ`NE KATILDIK
MERKEZ
Yayına Giriş: 02.05.2017 Son Güncelleme: 02.05.2017

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) bu yıl sekizincisi düzenlenen Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresine ev sahipliği yaptı. İlki 2010 yılında düzenlenen ve geleneksel hale gelen kongre, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını KMÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül yaptı.  

KMÜ Gıda Mühendisliği Bölümünün tanıtımının ardından bildirilerle devam eden programda, Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Yaşar ÜZÜMCÜ "Gıda Mühendislerinin İstihdam Sorunları" konusunda bir sunum gerçekleştirdi ve bilgilendirmelerde bulundu.

Kongre, plaket ve teşekkür belgelerinin takdiminin ardından poster yarışmasında dereceye girenlere ödüllerinin verilmesiyle sona erdi. Kongrenin bitiminde 9. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresinin önümüzdeki yıl Malatya‘da İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilmesine karar verildi.

KONGRE PROGRAMI

28 Nisan 2017 Cuma

Teknik Program Sabah Oturumu (KMÜ 15 Temmuz Konferans Salonu)

09.00 - 12.00 Kayıt

10.00 - 10.30 Açılış ve Karşılama

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

Üniversite Tanıtım Videosunun İzlenmesi

Protokol Konuşmaları

Prof. Dr. Mehmet AKGÜL - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü

Gıda Mühendisliği Bölümü Tanıtımı

10.30 - 10.45 Çay-Kahve Molası 

10.45 - 12.30 Çağrılı Bildiriler

Prof. Dr. Hamit KÖKSEL - Hububat Ürünleri ve Sağlığımızı Tehdit Eden Yanıltıcı İddialar

Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi

ICC Başkanı, 2017-2018

İlter FIÇICI - Döhler Gıda San. A.Ş. Gıda Üretim ve Ar-Ge Faaliyetleri

Döhler Gıda San. A.Ş. Karaman Tesisi Fabrika Müdürü             

Ece DURU - Duru Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş. ve Turquality Çalışmaları

Duru Bulgur Gıda San. ve Tic. A.Ş. Kalite Güvence Müdürü

12.30 - 14.00 Öğle Yemeği ve Serbest Zaman

Teknik Program Öğleden Sonra Oturumu (KMÜ Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu)

14.00 - 15.30 Çağrılı Bildiriler

Dr. Mitat TALAY - Ekşi Hamur Teknolojisi ile Ekmek Üretimi

İstanbul Halk Ekmek Ar-Ge Mühendisi

Nur BUDAK - Gıda Güvenliği Risk Değerlendirme ve EFSA

EFSA  Türkiye Temsilcisi

15.30 - 15.45 Çay-Kahve Molası

15.45 - 16.15 Çağrılı Bildiriler

Yaşar ÜZÜMCÜ - Gıda Mühendislerinin İstihdam Sorunları

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası 2. Başkanı

16.15 - 17.00 Kapanış

Gıda Mühendisliği 9. Öğrenci Kongresinin Nerede Yapılacağının Belirlenmesi

Poster Yarışması Ödüllerinin Verilmesi

Toplu Fotoğraf Çekimi

Plaket ve Teşekkür Belgelerinin Verilmesi 

 

Okunma Sayısı: 521