“BRCFOOD 5 VERSİYON BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ” SEMİNERİ
Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi‘nde 06/07 Kasım 2010 tarihlerinde gerçekleştirilecek iki günlük "BRC-FOOD 5. VERSİYON BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ" semineri hakkındaki ayrıntılar aşağıda verilmiştir.
BRC-Food 5. Versiyon Bilinçlendirme Eğitimi
İstanbul - 06/07 (Cumartesi/Pazar) Kasım 2010
SEMİNER TANIMI
ADI: BRC GLOBAL SANDART FOR FOOD SAFETY Issue5 (British Retail Consortium - İngiliz Perakendecilik Konsorsiyumu ) |
HEDEFİ: BRC -Food Standardının kuruluş aşamalarını açıklamak ve uygulamalarla göstermek
KAPSAMI: •· BRC ile ilgili genel bilgilendirme •· Standardın Yapısı ve Belgelendirme kriterleri •· Standardın maddeleri •§ Üst yönetimin sorumlulukları ve sürekli iyileşme •§ HACCP Sistemi •§ Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi •§ Saha Standartları •§ Ürün Kontrolü •§ Proses Kontrolü •§ Personel
KATILIMCILAR: BRC sistemi kurulması, yönetilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak kişiler ve sistem altında çalışacaklar.
GEREKLİ ÖN BİLGİ: ISO 9001ve HACCP standartlarının bilinmesi yararlı olacaktır.
SÜRESİ: 2 Gün
|
•· Grup çalışması/örnekler
•· Sistemin geçerli kılınması, doğrulanması ve geliştirilmesi
Sorular ve Son değerlendirme
Eğitim Katılım Koşulları
Eğitimci
Okşan Bitirmiş KARDEŞ
ISO9001:2000, ISO22000:2005, BRC-Gıda Baştetkikçisi
Eğitim Bedeli
Eğitim Ücreti : 250 YTL./Kişi
TMMOB Üyesi : 175 YTL./Kişi
Öğrenci Üye : 100 YTL./Kişi
Seminer ücretine, kahvaltı, öğle yemekleri, ara ikramlar ve seminer notları dâhildir.
Ödeme
Ödemeler seminer tarihinden önce,
· Vakıflar Bankası Kadıköy Finans Market Şubesi 00158007285014812 numaralı (Şube Kodu:12) hesaba veya
· TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi‘ne yapılabilir.
Hesap numaralarına yapılan ödemelerde, seminerin ve katılımcıların isimlerinin yazılı olduğu banka dekontunun şubeye fakslanması gerekmektedir.
Eğim Saatleri
9:30/16:30
Kayıt İptali
Kayıt iptali, seminer tarihinden 3 gün önce yazılı olarak faksla şubeye bildirmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. Ancak yatırılan seminer ücreti başka bir seminerde kullanılabilir.
İrtibat-Eğitim Yeri
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Marmara Bölge Şubesi
Adres | : Osmanağa Mah. Nüzhetefendi Sok. No:34 K:1 D:3 Kadıköy/İSTANBUL |
Tel | : 0216 346 49 48 / 0533 476 26 87 |
Faks | : 0216 347 15 25 |
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda, seminerleri iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar. Kontenjanımız 20 kişi ile sınırlıdır.