“EYLEMLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR SAĞLIKLI BESLENME İLE AÇLIĞA SON VERİLMİŞ BİR DÜNYA” 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜPANEL PROGRAMI1
Değerli Üyemiz,
TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBEMİZ ile birlikte BURSA İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ, BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GIDA VE TARIM ÖRGÜTÜ (FAO) paydaşlığında gerçekleştirdiğimiz 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ PANELİNE katılımınızdan onur duyarız.
16 Ekim Dünya Gıda Günü, panel programı aşağıdadır.
*******************************
"Eylemlerimiz Geleceğimizdir. Sağlıklı Beslenme İle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya" Panel Programı
Program Detayı :
Tarih : 16 Ekim 2019
Saat : 14.00-16:00
Yer : Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü
Ulusal Gıda Starter Kültür Gen Bankası Toplantı Salonu //BURSA
· Açılış Konuşmaları (14.00 - 14.15)
· Panel Sunumu (14.15 - 16.00)
"Eylemlerimiz Geleceğimizdir. Sağlıklı Beslenme İle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya" Paneli
Moderatör: Prof. Dr. İlhan TURGUT
Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı
Panelist: Sheikh AHADUZZAMAN
Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örğütü (FAO) Türkiye Program Sorumlusu
Panel Konusu: "2030‘ da Sıfır Açlık Olan Bir Dünya Mümkün" Teması KapsamındaBirleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örğütü (FAO) ‘nun Dünya ve Türkiye‘de Yaptığı Faaliyetler
Panelist: Harun SEÇKİN
T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü
Panel Konusu: Güvenilir Gıdaİçin Tarım ve Orman Bakanlığı‘nın Yapmış Olduğu Çalışmalar
Panelist:Prof.Dr. Ömer Utku ÇOPUR
Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı
Panel Konusu:"Gıda Doğru Yönetiliyor mu?"
Panelist:Prof.Dr. Yaşar Birol SAYGI
Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi
Panel Konusu: Tüketici Taleplerinin Gıda Üretimine Etkileri
Panelist: Aytuğ ONUR
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi
Panel Konusu:Özel Sektörün Güvenilir Gıda, Sağlıklı Beslenme ve Sıfır Açlık Konusundaki Çalışmaları
Saygılarımızla.