TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

“EYLEMLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR SAĞLIKLI BESLENME İLE AÇLIĞA SON VERİLMİŞ BİR DÜNYA” 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜPANEL PROGRAMI1

“EYLEMLERİMİZ GELECEĞİMİZDİR SAĞLIKLI BESLENME İLE AÇLIĞA SON VERİLMİŞ BİR DÜNYA” 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜPANEL PROGRAMI1
BURSA
Yayına Giriş: 14.10.2019 Son Güncelleme: 14.10.2019

Değerli Üyemiz,

TMMOB GIDA MÜHENDİSLERİ ODASI BURSA ŞUBEMİZ ile birlikte BURSA İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ,  BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ, BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) ve BİRLEŞMİŞ MİLLETLER GIDA VE TARIM ÖRGÜTÜ (FAO) paydaşlığında gerçekleştirdiğimiz 16 EKİM DÜNYA GIDA GÜNÜ PANELİNE katılımınızdan onur duyarız.

16 Ekim Dünya Gıda Günü, panel programı aşağıdadır. 

*******************************

"Eylemlerimiz Geleceğimizdir. Sağlıklı Beslenme İle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya" Panel Programı

  

Program Detayı :

 

Tarih      : 16 Ekim 2019
Saat       : 14.00-16:00

Yer        : Gıda ve Yem Kontrol Merkez Araştırma Enstitüsü

Ulusal Gıda Starter Kültür Gen Bankası Toplantı Salonu  //BURSA 

·  Açılış Konuşmaları   (14.00 - 14.15)

·  Panel Sunumu        (14.15 - 16.00)

 

"Eylemlerimiz Geleceğimizdir. Sağlıklı Beslenme İle Açlığa Son Verilmiş Bir Dünya" Paneli

 

Moderatör: Prof. Dr. İlhan TURGUT

Bursa Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı

Panelist: Sheikh AHADUZZAMAN

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örğütü (FAO) Türkiye Program Sorumlusu 

Panel Konusu: "2030‘ da Sıfır Açlık Olan Bir Dünya Mümkün" Teması KapsamındaBirleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örğütü (FAO) ‘nun  Dünya ve Türkiye‘de Yaptığı Faaliyetler

 

Panelist: Harun SEÇKİN

T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Gıda ve Kontrol Genel Müdürü 

Panel Konusu: Güvenilir Gıdaİçin  Tarım ve Orman Bakanlığı‘nın Yapmış Olduğu Çalışmalar

 

Panelist:Prof.Dr. Ömer Utku ÇOPUR

Bursa Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Başkanı

Panel Konusu:"Gıda Doğru Yönetiliyor mu?"

 

Panelist:Prof.Dr. Yaşar Birol SAYGI

Beykoz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Öğretim Üyesi

Panel Konusu: Tüketici Taleplerinin Gıda Üretimine Etkileri

 

Panelist: Aytuğ ONUR

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi

Panel Konusu:Özel Sektörün Güvenilir Gıda, Sağlıklı Beslenme ve Sıfır Açlık Konusundaki Çalışmaları

  

  

Saygılarımızla.

Okunma Sayısı: 326