TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

AVRUPA KONSEYİ PARLAMENTER MECLİSİ`NİN "KAPSAYICI ADİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA" BAŞLIKLI AÇILIŞ KONFERANSI VE RESEPSİYONU‘NA KATILDIK

AVRUPA KONSEYİ PARLAMENTER MECLİSİ`NİN "KAPSAYICI ADİL VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA" BAŞLIKLI AÇILIŞ KONFERANSI VE RESEPSİYONU‘NA KATILDIK
İZMİR
Yayına Giriş: 22.09.2022 Son Güncelleme: 22.09.2022

 

TBMM ev sahipliğinde gerçekleşen Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi Toplantısının "Kapsayıcı, Adil ve Sürdürülebilir Kalkınma" başlıklı Açılış Konferansı ve Resepsiyonu‘na, AKPM Sosyal İşler, Sağlık ve Sürdürülebilir Kalkınma Komitesi başkanı, İzmir Milletvekili Sayın Selin SAYEK BÖKE`nin daveti ile katıldık.

21 Eylül 2022 Çarşamba günü Tarihi Havagazı Fabrikasında gerçekleştirilen davet, Selin SAYEK BÖKE`nin hoş geldiniz konuşması ile başladı. Sonrasında sırasıyla AKPM Genel Sekreteri Despina CHATZİVASSİLİOU-TSOVILIS "AKPM Çalışmalarının Sosyal, Ekonomik ve Çevresel Haklar Bağlamında Rolü" ve Avrupa Sosyal Haklar Komitesi Başkanı Karin LUKAS "Güçlü Bir Refah Devleti İnşa Etmede Avrupa Sosyal Haklar Komitesi`nin Rolü" başlıklı konuşmalarını gerçekleştirdiler. Konuşmalar sonrasında Hoş Geldiniz Resepsiyonuna geçildi.

Davete Şubemizi temsilen Şube Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Ö. Ulaş KIRIM ve Şube Yönetim Kurulu Üyemiz M. Zafer GÖYNÜGÜR katıldılar.


 

Okunma Sayısı: 161