"BAL"I KONUŞTUK
Şube hizmet binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Bal" idi. 26 Temmuz 2023 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Şube Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Ömer Ulaş KIRIM'ın yaptığı etkinlikte, Anadolu Bal Birlik Gıda Yönetim Kurulu Başkanı, Gıda Mühendisi Evren SEVİL arıcılığı, balın kovandan sofraya olan yolculuğunu, üretim, ar-ge, kalite, pazarlama sürecini, bal endüstrisinde karşılaşılan taklit ve tağşiş sorunlarını, pazarın bugünü ve geleceğini ve sektörün çalışma şartlarını anlattı, gelen soruları yanıtladı.
Evren Bey'e bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Evren Bey'e bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 310