TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BAL VE DİĞER ARI ÜRÜNLERİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER ONLİNE SÖYLEŞİ DUYURUSU

BAL VE DİĞER ARI ÜRÜNLERİ HAKKINDA MERAK EDİLENLER ONLİNE SÖYLEŞİ DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 15.06.2022 Son Güncelleme: 15.06.2022

 

TMMOB GıdaMO İstanbul Şubesi olarak, 20 Haziran 2022 Pazartesi akşam saat 20.30`da Microsoft Teams uygulaması üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştireceğimiz "Bal ve Diğer Arı Ürünleri Hakkında Merak Edilenler" konulu söyleşi hakkında ayrıntılar aşağıdadır.

Katılımlarınızı bekleriz.

 

 📌 Bal ve arıcılık ürünleri nelerdir?

📌 Bal üretim prosesine ait teknikler nelerdir?

📌 Gerçek bal nedir? Sahte balı nasıl anlayabiliriz? 

Konu başlıkları ve diğer merak edilenleri konuşacağımız söyleşi bilgileri 👇 

Konuşmacı: Dr. Emel DAMARLI / Balparmak Ar-Ge ve Kalite Direktörü

Moderatör: Zuhal KILAVUZ / TMMOB GıdaMO İstanbul Şube Yönetim Kurulu Yazman Üyesi 

🗓 20 Haziran 2022 Pazartesi günü

⏱ 20.30`da

📍 Microsoft Teams uygulaması

 

👉 Söyleşi katılım linki, kontenjan durumu ve başvuru sırasına göre, Google kayıt formuna yazacağınız mail adresine söyleşi tarihinden bir gün öncesi iletilecektir. 

 👉 Kontenjan sınırımız vardır ve oda üyesi önceliklidir. Söyleşiye katılım için linkteki Google formun doldurulması gerekmektedir.

🎯 Katılım Formu Doldurmak İçin Tıklayınız  

Okunma Sayısı: 433