BASINDA BURSA ŞUBE
Bursa‘ da 560 fırından 150‘ sinin ruhsatsız olarak üretim yaptığını öne süren Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Serkan Durmuş, özellikle Ramazan ayında gıda tüketimine bağlı sağlık sorunlarının görülmemesi için bu yerlerin kapatılmasını istedi.
HALK SAĞLIĞI
Ramazan ayının yaklaşmasıyla fırıncılarda daha fazla ekmek ve pide üretimi için hazırlandı.Bursa‘ daki fırınların halk sağlığı açısından güvenli olmadığını söyleyen Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Serkan Durmuş, özellikle ‘‘Merdiven altı‘‘ olarak nitelendirilen yerlerde hijyenik koşullarda üretilemeyen gıda maddelerinin satışının engellenmesi gerektiğini söyledi.Durmuş, iftar çadırlarının sıklıkla denetlenmesi,gıda kontrolu yapılmasını istedi.
Okunma Sayısı: 1218