TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BİRLİK VE DAYANIŞMA KOKTEYLİMİZDE BİRARAYA GELDİK

BİRLİK VE DAYANIŞMA KOKTEYLİMİZDE BİRARAYA GELDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.03.2019 Son Güncelleme: 05.03.2019

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi olarak, üyelerimiz arasında dayanışma ve birlikteliği güçlendirmek, ülkemizin ve mesleğimizin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte dayanışmanın önemini birlikte yaşamak için  02 Mart 2019 Cumartesi günü akşamı Birlik ve Dayanışma Kokteylimizde biraraya geldik.

Şubemizde düzenlenen kokteyle çok sayıda meslektaşımız, yakınları, diğer Odalardan ve kurumlardan temsilciler de katıldı.  Şubemizin eski yöneticileri, üyelerimiz, öğrenci üyelerimizin de yer aldığı akşamda , etkinliğin ana amaçlarından olan tecrübe alışverişi ve kaynaşmanın sağlandığını, uzun zamandır biraraya gelmeyen meslektaşların da birbirleriyle eski anılarını anıp, derin ve keyifli sohbetler ettikleirni görmek, çalışmanın mutluluk verici çıktıları oldu. Hem geçen seneyi değerlendirme hem de stres atma fırsatı bulduğumuz bu güzel akşamı ileride tekrar düzenlemenin gayreti içinde olacağaız. 

Kokteyl düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci üyelerimize ve Oda çalışanlarımıza, ayrıca ürün desteği veren firmalara ve bu firmalarda çalışan meslektaşlarımıza, bu güzel tanışma ve kaynaşma akşamında destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Bu keyifli etkinliklerin tekrarında görüşmeyi diliyoruz.

 

Okunma Sayısı: 283