TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"BOZA"YI KONUŞTUK

"BOZA"YI KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 22.12.2023 Son Güncelleme: 22.12.2023
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Boza" idi. 21 Aralık 2023 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Ögrenci Üyemiz Hatice Nur YOLCU'nun yaptığı etkinlikte Bursa Uludağ Üniversitesi Karabey MYO Öğr. Gör., Şubemizin önceki dönem Yönetim Kurulu Üyelerinden Gamze DÜVEN bozanın üretim, kalite, satış ve pazarlama süreçlerini, bu süreçlerde karşılaşabilecek sorunları anlattı, ülkemiz gastro kültüründeki yerini ve insan sağlığına katkılarından bahsetti, gelen soruları yanıtladı. Etkinlikte hem geleneksel hem inovatif boza ürünlerinin tadımını yaparak duyusal analiz üzerinde de fikir alışverişi yapmak, bilgi edinmek fırsatı bulduk.

Gamze Hanım'a bu keyifli sohbet, Hatice Hanım'a destekleri ve Ömür Boza'ya güzel hediyeleri için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 237