BRC FOOD 8 VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde, Gıda Mühendisi, Baş Denetçi, Danışman Sn. Fikret AK`ın eğitimcisi olduğu BRC FOOD 8. Versiyon Temel Bilinçlendirme Eğitimi, 02 - 03 Mart 2019 tarihlerinde (Cumartesi-Pazar) gerçekleşti.
Katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı eğitim sonunda, eğitime katılanlara katılım belgeleri verildi.
Tam kontenjan gerçekleştirilen iki günlük bu eğitimde;
Standart hakkında genel bilgilendirme
Standart gerekliliklerinin açıklanması
1. Üst yönetim taahhüdü
2. Gıda güvenliği planı – HACCP
3. Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi
4. Alan standartları
5. Ürün kontrolü
6. Proses kontrol
7. Personel
8. Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları
9. Ticari ürünler için gereklilikler
Denetim süreçleri hakkında bilgilendirme
Eğitimin Değerlendirmesi – Kapanış
Başlıkları üzerinde durulmuş, uygulamalarla desteklenmiş ve eğitimin değerlendirmesiyle sona ermiştir.