TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BRC FOOD 8 VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ

BRC FOOD 8 VERSİYON TEMEL BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 05.03.2019 Son Güncelleme: 05.03.2019

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde, Gıda Mühendisi, Baş Denetçi, Danışman Sn. Fikret AK`ın eğitimcisi olduğu BRC FOOD 8. Versiyon Temel Bilinçlendirme Eğitimi02 - 03 Mart 2019 tarihlerinde (Cumartesi-Pazar) gerçekleşti.

Katılımcıların oldukça memnun ayrıldığı eğitim sonunda, eğitime katılanlara katılım belgeleri verildi. 

Tam kontenjan gerçekleştirilen iki günlük bu eğitimde;  

  • Standart hakkında genel bilgilendirme

  • Standart gerekliliklerinin açıklanması 

1.        Üst yönetim taahhüdü  

2.        Gıda güvenliği planı – HACCP  

3.        Gıda güvenliği ve kalite yönetim sistemi        

4.        Alan standartları          

5.        Ürün kontrolü   

6.        Proses kontrol   

7.        Personel

8.        Yüksek-risk, yüksek-dikkat ve ortam koşullarında yüksek-dikkat üretim risk alanları          

9.        Ticari ürünler için gereklilikler 

  • Denetim süreçleri hakkında bilgilendirme 

  • Eğitimin Değerlendirmesi – Kapanış 

Başlıkları üzerinde durulmuş, uygulamalarla desteklenmiş ve eğitimin değerlendirmesiyle sona ermiştir.

 

Okunma Sayısı: 364