TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BRC FOOD VERSİYON 8 GIDA GÜVENLİĞİ BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR

BRC FOOD VERSİYON 8 GIDA GÜVENLİĞİ BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR
İSTANBUL
Yayına Giriş: 14.11.2018 Son Güncelleme: 14.11.2018

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizde  10-11 Kasım 2018 Cumartesi-Pazar günleri, üyemiz Gıda Mühendisi Sn. Nurcan ÇELİK`in eğitimci olduğu BRC FOOD Versiyon 8 Gıda Güvenliği Bilinçlendirme Eğitimi gerçekleştirilmiştir. 

Eğitim sonunda katılımcılara katılım belgeleri verilmiştir. 

İki gün boyunca eğitimde; 

British Retail Consortium – İngiliz Parekendeciler Konsorsiyumun Tanıtımı, BRC Food- Gıda Güvenliği Global Standardı Tarihçesi ve Revizyon Geçmişi, BRC Food standardının versiyon 7 ve versiyon 8 baskılarında ana farklılıklar, BRC Food Sertifikasyonunun Faydaları, BRC Food Standardını İşletmeler Neden Kurmalı ve Belgelendirmeli, Gıda Güvenliği ile İlgili Diğer Standartlar, Gıda Güvenliği Standartlarının Karşılaştırılması, BRC Food-Gıda Güvenliği Global Standardına Göre Ürün Kategorileri, BRC Food Standardına Uygun Kapsam Belirlenmesi, Standartta yer alan Fundamental Clause-Temel Madde Tanımı, Standartta yer alan ‘Statement of Intent-İyi Niyet Beyanı‘ Tanımı, BRC Food Standardına Göre Uygunsuzlukların Sınıflandırılması ve Tanımları, BRC Food Standardına Göre Sertifikasyon Dereceleri, BRC Food Standardı vrs.8 temel kavramlar, BRC Food Standardı Tetkik Protokolü, Tetkik Türleri ve BRC Food Standart vrs.8 maddeleri,
- Üst Yönetimin Taahhüdü
- Gıda Güvenliği Planı – HACCP
- Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi
- Saha Standartları
- Ürün Kontrolü
- Proses Kontrolü
- Personel Yönetimi
- Yüksek Risk, Yüksek Dikkat ve Ortam Koşullarında Yüksek Dikkat Üretim Risk Alanları
konu başlıkları anlatılıp örnek çalışmalar yapılmıştır.

 

Okunma Sayısı: 1008