TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BRC GIDA VERSİYON 8 GIDA GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ

BRC GIDA VERSİYON 8
GIDA GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ
BURSA
Yayına Giriş: 19.11.2020 Son Güncelleme: 19.11.2020

 

 

BRC GIDA VERSİYON 8

GIDA GÜVENLİĞİ TEMEL EĞİTİMİ

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesinde 26-27 Aralık  2020 Cumartesi, Pazar  günleri gerçekleştirilecek olan iki günlük  BRC GIDA VERSİYON 8 Gıda Güvenliği Temel Eğitimi  

hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir.

Tüm üyelerimizin bilgisine sunulur. Katılımlarınızı bekleriz.

 

EĞİTMEN                              :   Fikret AK / Gıda Mühendisi, Baş Denetçi, Eğitmen, Danışman

 

KATILIMCI PROFİLİ             :

Üretim Bölüm Yöneticileri, Kalite Yöneticileri ve Çalışanları, Mühendisler, gıda sektöründe görev yapmakta olan veya yapmayı amaçlayan gıda denetçileri ve danışmanlar. 

EĞİTİM İÇERİK                     :

v  Gıda Güvenliğinin Tarihçesi

v  Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Standartlarının Geçmişi

v  BRC Denetim Türleri ve Belgelendirme Süreci Hakkında bilgilendirme

v  Temel Gereklilik (Fundamentel) Tanımı

v  BRC 8. versiyondaki farklılıklar

v  Gıda Güvenliğinin Genel Tanıtımı

v  Standart Gereklilikler

*       Üst Yönetimin Taahhüdü ve Sürekli Gelişim  

*       Gıda Güvenlik Planı – HACCP

*       Gıda Güvenliği ve Kalite Yönetim Sistemi

*       İşletme Standardları

*       Ürün Kontrolü

*       Proses Kontrol

*       Personel

*       Yüksek-Ri̇sk, Yüksek-Di̇kkat ve Ortam Koşullarında Yüksek-Di̇kkat Üreti̇m Riisk Alanlari

*       Ti̇cari̇ ürünler i̇çi̇n gerekli̇li̇kler

v  Eğitimin Değerlendirilmesi ve Kapanış

 

EĞİTİM KATILIM KOŞULLARI  / BAŞVURU VE KAYIT İŞLEMLERİ   :
 
Eğitime başvuracak olan Oda üyelerinin aidat borcu bulunmaması gerekmektedir. 


EĞİTİM BEDELİ           :


Eğitim Ücreti                                                                : 450,00   TL./Kişi     
TMMOB   (Oda) Asil Üyesi                                         : 300,00   TL./Kişi 
Çalışmayan ve Öğrenci TMMOB (Oda) Üyesi         : 120,00   TL./Kişi

 

NOT 1: Çalışmayan Üyeler Barkodlu SGK Hizmet Dökümü ile çalışmadığını belgelemek zorundadır.

NOT 2: Öğrenci Üyelerin Öğrenci Belgesi İletmeleri Gerekmektedir.  

 

Havale veya EFT‘den kaynaklanabilecek kesintiler hariç, net ödenmesi gereken tutarlar yukarıdaki gibidir.

   NOT : Pandemi sebebiyle eğitim şekli ZOOM Programı üzerinden ONLİNE olarak gerçekleştirilecektir.

 Eğitim sonunda katılım belgesi verilecektir.  

        * Eğitim başvurusu, aşağıda bulunan kayıt formu doldurularak bursagmo@gmail.com adresine mail atılması veya şubemize elden veya kargo ile teslim edilmesi gerekmektedir.  

      ****   EĞİTİM KAYIT FORMUNA ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.


ÖDEME           :

Ödemeler eğitim tarihinden önce;  aşağıdaki hesap numaralarına yapılır.

Yapılan ödemelere ait dekontun Oda`ya fakslanması, e-posta ile gönderilmesi veya WhatsApp hattından mesaj atılması gerekmektedir.  
   

 Ödemeler "TMMOB Gıda Mühendisleri Odası iktisadi İşletmesi" adına

*  Türkiye İş Bankası Meşrutiyet Şubesindeki 4213-0977928 numaralı 
     (IBAN NO: TR860006400000142130977928) hesaba veya

*  08768763 numaralı posta çeki hesabına yapılabilir.

 

KAYIT İPTALİ  :

Kayıt iptali eğitim tarihinden 1 hafta öncesine kadar faksla veya e-posta ile ODA‘ya yazılı olarak bildirilmek koşulu ile yapılır. Daha yakın tarihlerde kayıt iptali yapılamaz. 

Yapılan iptallerde ise yatırılan eğitim ücreti sadece başka bir eğitimde kullanılabilir.  

   

 İRTİBAT          :

Yer                  : TMMOB Gıda Mühendisleri Bursa Şubesi
Adres              : Odunluk Mah. Akademi Cad. Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi Kat:3 Nilüfer-BURSA
Tel                   :  0542 4586257 / 0224 4534741 
Faks                :  0224 4534500
İlgili Kişi         :  Didem SALMAN
e-posta          :  bursagmo@gmail.com
 

(Eğitim Dekontunu ve Başvuru Formunu bu e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.)

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası eğitime yeterli katılım olmaması durumunda ve gerekli bulunan diğer koşullarda,  Eğitimi iptal etme ve tarihini değiştirme hakkını saklı tutar.

Dosyalar
Okunma Sayısı: 834