TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BUCA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON MERKEZİ İLE ORTAK ATÖLYE 2. EĞİTİM / BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ

BUCA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON MERKEZİ İLE ORTAK ATÖLYE 2. EĞİTİM / BİLİNÇLİ GIDA TÜKETİMİ
İZMİR
Yayına Giriş: 16.05.2023 Son Güncelleme: 16.05.2023
Şubemiz ve Buca Belediyesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi ile birlikte başladığımız farkındalık eğitimi ve atölyelerinin ikincisi olan "Bilinçli Gıda Tüketimi" eğitimi 15 Mayıs 2023 Pazartesi günü Buca Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi'nde düzenlendi. Gıda alışverişi, gıdaların hazırlanması, saklanması ve etiket okuma gibi bilgilerin anlatıldığı eğitimi Şubemiz adına Ege Üniversitesi Öğrenci Temsilcisi Hatice Nur YOLCU, İYTE Öğrenci Temsilcisi Gülsen DÖNMÜŞ ve İYTE Yardımcı Temsilcileri Gülçin BAL ve Gamze İNANLI gerçekleştirdi.
Okunma Sayısı: 134