TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

BUCA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON MERKEZİ İLE ORTAK ATÖLYE 3. EĞİTİM / GIDA İSRAFININ ÖNLENMESİ

BUCA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON MERKEZİ İLE ORTAK ATÖLYE 3. EĞİTİM / GIDA İSRAFININ ÖNLENMESİ
İZMİR
Yayına Giriş: 23.05.2023 Son Güncelleme: 23.05.2023
Şubemiz ve Buca Belediyesi Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi ile birlikte başladığımız farkındalık eğitimi ve atölyelerinin üçüncüsü olan "Gıda İsrafının Önlenmesi" eğitimi 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü Buca Sürdürülebilirlik ve İnovasyon Merkezi'nde düzenlendi. Ülkemizde ve dünyada gıda israfı, gıda israfının yapıldığı noktalar ve önleme yolları, bireysel mücadele ve yasal adımlar gibi başlıkların anlatıldığı eğitimi Şubemiz adına Şube Yönetim Kurulu 2. Başkanımız Ömer Ulaş KIRIM gerçekleştirdi.
Okunma Sayısı: 209