TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ÇALIŞTIRILMASIİSTİHDAMI ZORUNLU PERSONEL ÇALIŞTAYIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

ÇALIŞTIRILMASIİSTİHDAMI ZORUNLU PERSONEL ÇALIŞTAYIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 15.06.2021 Son Güncelleme: 15.06.2021

13 Haziran 2021 tarihinde 5996 sayılı kanun kapsamında İstihdamı/Çalıştırılması Zorunlu Personel olarak çalışan üyelerimizin çalışma koşullarını, ücretlerini ve yetkilerini tartıştığımız, hep birlikte çözüm önerileri ürettiğimiz Çalıştırılması Zorunlu Personel Çalıştayı`nı Odamızın youtube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirdik.

Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü`nün açılış konuşması ile başlayan çalıştayın moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Y.Üyemiz Gülten Kolcuoğlu gerçekleştirdi. Açılış sonrasında sırası ile Denetleme Kurulu Y.Üyemiz Kadir Süzme "ÇZP Tarihçesi ve Mevzuatı" konusunda, Odamızın Hukuk Müşaviri Avukat Fatih Deniz Alaeddinoğlu "ÇZP ve İş Hukuku" konusunda, Kocaeli İl Temsilcimiz Sema Olkun Kopal " Anket ve Yerel Çalıştay Sonuçları" konusundaki sunumlarını gerçekleştirdiler. Çalıştayın Serbest Kürsü/ Forum kısmında ise üyelerimiz söz alarak soru, görüş ve katkılarını ilettiler.

 

1000`in üzerinde izleyici ve 10`larca öneri ile etkileşimli bir şekilde gerçekleştirilen Çalıştay verimli bir şekilde tamamlandı.

 

Çalıştayımızı Youtube kanalımızdan (https://www.youtube.com/watch?v=TQoPabHTDkM) izleyebilirsiniz.


 

undefined 

Okunma Sayısı: 399