TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

ÇOCUKLAR VE GIDA GÜVENLİĞİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK

ÇOCUKLAR VE GIDA GÜVENLİĞİ SÖYLEŞİSİ VE İMZA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 06.12.2022 Son Güncelleme: 06.12.2022

 

TMMOB GıdaMO İstanbul Şube olarak, 03 Aralık 2022 Cumartesi günü saat 13.00`da TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesinde" Çocuklar ve Gıda Güvenliği" söyleşisini gerçekleştirdik.

Moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Başkanımız Cemil GÜLSU` nun yaptığı "Çocuklar ve Gıda Güvenliği" söyleşisini değerli konukları Gıda Mühendisi - Akademisyen Dr. Bülent ŞIK ve Politika Analisti Özgenur KORLU`nun Çocukların Dengeli Beslenmesi, Gıda Hakkı, Gıda Güvencesi ve Beslenme Hakkı Kapsamında Okul Yemeği‘ konuları üzerine konuşuldu.  Katılımcılardan gelen sorular yanıtlandı.

Söyleşi sonrasında Gıda Mühendisi - Akademisyen Dr. Bülent ŞIK "Çocuklar ve Gıda Güvenliği" adlı son kitabını okurları için imzaladı.

Değerli bilgi ve çalışmalarını bizimle paylaşan Sn. Bülent ŞIK`a ve Sn. Özgenur KORLU`ya katılım sağlayan konuklarımıza, üyelerimize ve katkılarından dolayı Doğan Kitap evine desteklerinden dolayı TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kuruluna ve çalışanlarına emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz. 

 

 

Okunma Sayısı: 260