TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

DEPREM FELAKETİNDEKİ KAYIPLARIMIZ

DEPREM FELAKETİNDEKİ KAYIPLARIMIZ
BURSA
Yayına Giriş: 15.02.2023 Son Güncelleme: 15.02.2023

 

Üyemiz Zühal Turus‘un "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.   


Meslektaşımız Işılay Yılmaz‘ın "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.  

 


 

 

Üyemiz Ebru Yalım‘ın "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 


 

 

Üyemiz Gazihan Yaz‘ın "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 


 

 

 

Meslektaşımız Erdal Aksoy‘un "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz. 


 

 

2012 Mustafa Kemal Üniversitesi mezunu, Üyemiz Esra Tükenmezi‘in "Kahramanmaraş Depreminde" vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Allah`tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.

 


 

 

 

Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybeden Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Dyar Hami ve ailesine Allah‘tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz. 


 

Odamız Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ali Hakan DONDURAN‘ın  Hatay‘daki depremde annesinin, babasının, teyzelerinin ve amcasının vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybedenlere Allah‘tan rahmet, ailesine, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.


 

Odamızın önceki dönem yönetim kurulu başkanlarından K.Fikret Okant`ın kızı Ege Okant`ın Malatya‘daki depremde vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Kendisine Allah‘tan rahmet, ailesine, tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.


Okunma Sayısı: 1160