TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

DİYARBAKIR İL TEMSİLCİLİĞİMİZİ AÇIYORUZ

DİYARBAKIR İL TEMSİLCİLİĞİMİZİ AÇIYORUZ
MERKEZ
Yayına Giriş: 06.11.2020 Son Güncelleme: 06.11.2020

Odamızın Diyarbkır il temsilciliği açılmasına yönelik hazırlıklar kapsamında 26 Ekim 2020 Pazartesi günü Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Diyarbakır ili üyelerimizin katıldığı toplantıda yapilan değerlendirme sonucu temsilcilik açma adımı atılmıştır.

Gerçekleşen toplantı sonucu TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Diyarbakır İl Temsilciliğine; İl Temsilcisi Yeter Çelik, İl Temsilci Yardımcılıklarına Aybars Ekinci, Sibel Kılıç, Nevzat Bayram ve Emrah Kalır atanmıştır. Temsilciliğimize başarılar dileriz. Konuya dair açıklamamız aşağıdaki gibidir.


Diyarbakır İl Temsilciliğimizi Açıyoruz

Değerli Meslektaşlarımız,


Tüm Şube ve Temsilciliklerimizde gönüllülük esasına dayalı olarak kadrolarımızı, Oda çalışmalarına katılım ve katkı sağlayan ve sorumluluk alan üyelerimiz ile sürekli yenileyerek ve gençleştirerek ilerliyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne, ülkemiz, mesleğimiz ve meslektaşlarımızın hak ve çıkarlarının korunması konusundaki onurlu ve dik duruşumuzdan, demokrasiden, halktan, bilimden ve emekten yana ilkeli tutumumuzdan ödün vermeden dayanışma ile her geçen gün biraz daha büyüyoruz.

Şimdi Örgütlülüğümüze Bir Tuğla Daha Koyuyoruz ve Diyarbakır İl Temsilciliğimizi Açıyoruz

"Birlikte karar alma, birlikte üretme, birlikte yönetme" anlayışımız ve mesleki birikimimiz ile üyelerimize daha fazla ulaşmak ve birlikte çalışabilmek amacıyla attığımız bu adım Oda çalışmalarımızı daha da ileriye taşıyacaktır

Göreve seçilen Diyarbakır İl Temsilcimizi ve Temsilci Yardımcılarımızı kutlar, çalışma döneminde başarılar dileriz. Bu zorlu süreçte görev alan ve katkı sunan tüm meslektaşlarımız büyük bir özveri örneği göstermişlerdir ve bundan sonraki süreçte de göstereceklerine inancımız tamdır.

Temsilciliğimiz üyenin aktifleşmesini ve katkı koymasını, yeni üyelikleri, mesleki ve toplumsal alanda etkinleşmeyi de beraberinde getirecektir. Temsilciliğimiz; üyelerimizin talepleri ve mesleki alanlardaki beklentilerini karşılamaya çalışarak, üye odaklı, üyesine duyarlı, daha canlı, güçlü, dinamik ve hedeflerini büyüten bir temsilcilik olacaktır.

Temsilciliklerimizin çoğaltılması ve daha aktif hale gelmesi kesintisiz amaçlarımız arasında yer almaktadır. Bu konuda önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza devam ederek örgütlülüğümüzü artıracak her türlü çabayı göstermekten vazgeçmeyeceğiz.

Üyelerimizin hak ve çıkarlarını halkımızın çıkarları temelinde korumak ve geliştirmek, mesleki, sosyal ve kültürel gelişmelerini sağlamak ve mesleki birikimlerini toplum yararına kullanmalarının zeminini yaratma çabasını 13. Dönemde de sürdüreceğiz.

Sevgi ve saygılarımızla

Gıda Mühendisleri Odası
13.Dönem Yönetim Kurulu

Okunma Sayısı: 605