TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

DOĞRU ÜRETİMİN YOLU GIDA MÜHENDİSİNDEN GEÇER İSMAİL UĞURAL

DOĞRU ÜRETİMİN YOLU GIDA MÜHENDİSİNDEN GEÇER İSMAİL UĞURAL
MERKEZ
Yayına Giriş: 09.11.2012 Son Güncelleme: 09.11.2012

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından İsmail UĞURAL‘ın 09.11.2012 tarihinde yayımlanan, Ege Bölge Şube Başkanımız Hülya YILMAZ‘ın görüşlerine yer verdiği "Doğru üretimin yolu gıda mühendisinden geçer" başlıklı yazısını meslektaşlarımız ve kamuoyu ile paylaşıyoruz. Kendisine teşekkür ederiz.

Köşe yazısına ulaşmak için tıklayınız

Okunma Sayısı: 1543