TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"DONDURMA"YI KONUŞTUK

"DONDURMA"YI KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 28.06.2024 Son Güncelleme: 28.06.2024
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Dondurma" idi. 27 Haziran 2024 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Yönetim Kurulu Yedek Üyemiz Özge KESKİNOĞLU'nun yaptığı etkinlikte, Özsüt firmasından ArGe Yöneticisi Zeynep BAŞARAN, dondurmanın yolculuğunu, üretim, kalite, satış ve pazarlama süreçlerini, bu süreçlerde yaşanabilecek sorunları, farklı dondurma türlerinin kendine has özelliklerini, arge çalışmalarını, sektörde yaşanan başlıca problemleri anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Bu keyifli sohbet için Zeynep Hanım'a teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 63