"DONDURULMUŞ GIDA"YI KONUŞTUK
Şube hizmet binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Dondurulmuş Gıda" idi. 26 Nisan 2023 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Şube Yönetim Kurulu Yazman Üyemiz Hande TOZ'un yaptığı etkinlikte Feast Kalite Güvence Müdürü Mediha FEİMOĞLU dondurulmuş gıdanın tarladan sofraya kadar olan kadar olan üretim, ar-ge, kalite, pazarlama yolculuğunu, depolama ve lojistiğinde dikkat edilmesi gerekenleri, dondurulmuş gıda kullanımının endüstri ve perakendedeki avantajlarını ve sektörün çalışma şartlarını anlattı, gelen soruları yanıtladı.
Mediha Hanım‘a bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Mediha Hanım‘a bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 235