TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"DONUK UNLU MAMULLER"İ KONUŞTUK

"DONUK UNLU MAMULLER"İ KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 28.02.2025 Son Güncelleme: 28.02.2025
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Donuk Unlu Mamuller" idi. 27 Şubat 2025 Perşembe günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını Oda üyemiz Hatice Nur YOLCU'nun yaptığı etkinlikte, La Lorraine firmasından Kalite Müdürü Yasemin ÖZCAN ve Kalite Kontrol Ekip Lideri Ayşen ASLAN donuk unlu mamullerin undan sofraya yolculuğunu, işlem süreçlerini, kritik kontrol noktalarını, ürün çeşitlerini, kullanım alanlarını, sektördeki ar-ge çalışmalarını, ürün pazarını ve gıda mühendislerinin sektördeki çalışma koşullarını anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Bu keyifli sohbet ve leziz hediyeleri için Yasemin ve Ayşen Hanımlara, desteği için Hatice Hanım'a teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 127