TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

DÜNYA GIDA GÜNÜ SEMPOZYUMU`NU GERÇEKLEŞTİRDİK

DÜNYA GIDA GÜNÜ SEMPOZYUMU`NU GERÇEKLEŞTİRDİK
MERKEZ
Yayına Giriş: 16.10.2021 Son Güncelleme: 16.10.2021

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası olarak, her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Gıda Günü Sempozyumu`nu TMMOB çatısı altında, Kimya ve Ziraat Mühendisleri Odaları ile ortaklaşa olarak düzenledik.

Sunuculuğunu Yönetim Kurulu Y.Üyemiz Gülten Kolcuoğlu‘nun üstlendiği, "Gıda ve Tarımın Ekonomi Politiği Üzerine Eylemlerimiz Geleceğimizdir" ana teması ile 16 Ekim 2021 Cumartesi günü, 14:00–16:30 saatleri arasında, TMMOB Gıda Mühendisleri Odası YouTube kanalı üzerinden canlı yayınla gerçekleştirdiğimiz Dünya Gıda Günü Sempozyumu‘nda; açılış konuşmalarını 3 Oda adına Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar Üzümcü, TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz ve FAO Türkiye Temsilci Yardımcısı Dr. Ayşegül Selışık gerçekleştirdi. Ardından TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Baki Suiçmez‘in Kolaylaştırıcı olduğu "Gıda ve Tarımda Üretim, Pahalılık ve Gelecek" başlıklı panelinde, Prof. Dr. Aziz Ekşi "Tarımsal Üretimin Geleceği", Gıda Mühendisi İbrahim Kaya "Gıda Üretimi ve Gıda Sanayinin Geleceği" ve İktisatçı/ Yazar Mustafa Sönmez "Gıda Fiyatlarındaki Artış ve Pahalılık" konu başlıklarında sunumlarını gerçekleştirdiler. 

16 Ekim 2021 Cumartesi günü 14:00–16:30 saatleri arasında canlı yayınlanan Dünya Gıda Günü 2021 yılı Sempozyumu`nu  Odamızın YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

Sempozyumu izlemek için tıklayınız

 

undefined 

Okunma Sayısı: 512