TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMISEMİNER DUYURUSU

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMISEMİNER DUYURUSU
İSTANBUL
Yayına Giriş: 26.11.2019 Son Güncelleme: 26.11.2019

        TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde 30 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 13.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI" seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.  

 

Ekşi Maya Teknikleri ve Ekmek Yapımı Semineri Konu Başlıkları:

  • Buğdayın Anatomisi

  • Ekşi Maya Yapımı Ve Artizan Ekmekçilik

  • Ekşi Mayalı Ekmek Yapımı

  • Ekşi Maya Ekmeğinin Ekmek İsrafını Önlemedeki Rolü

  • Doğru Pişirme Teknikleri

Konuşmacı:  Serda ÇOLAK / Gıda Yüksek Mühendisi 

Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ 

 

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİ

Tarih                     : 30 Kasım 2019 Cumartesi 
Saat                      : 13.00 – 15.00 Arası
Yer                        : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
Adres                    : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
Telefon                 : (0212) 211 33 05

Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı telefondan isim  yazdırması gerekmektedir.  
 

Not: Seminerimiz kontenjanla sınırlı olduğundan, önceki seminerlerimize katılmak için isim yazdırarak geri bildirim yapmaksızın mazeretsiz katılım göstermeyip kontenjan dolduran ve bundan ötürü diğer meslektaşlarının katılımını engelleyenlerin ismi yedek olarak alınacaktır.

 

Okunma Sayısı: 676