EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMISEMİNER DUYURUSU
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesinde 30 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 13.00`da, ücretsiz olarak gerçekleştirilecek olan "EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI" seminerimiz hakkında ayrıntılar aşağıda verilmiştir. Katılımlarınızı bekleriz.
Ekşi Maya Teknikleri ve Ekmek Yapımı Semineri Konu Başlıkları:
Buğdayın Anatomisi
Ekşi Maya Yapımı Ve Artizan Ekmekçilik
Ekşi Mayalı Ekmek Yapımı
Ekşi Maya Ekmeğinin Ekmek İsrafını Önlemedeki Rolü
Doğru Pişirme Teknikleri
Konuşmacı: Serda ÇOLAK / Gıda Yüksek Mühendisi
Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİ
Tarih : 30 Kasım 2019 Cumartesi
Saat : 13.00 – 15.00 Arası
Yer : TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi – Eğitim Salonu
Adres : Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No: 14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli /İstanbul
Telefon : (0212) 211 33 05
Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak isteyenlerin (0212) 211 33 05 numaralı telefondan isim yazdırması gerekmektedir.
Not: Seminerimiz kontenjanla sınırlı olduğundan, önceki seminerlerimize katılmak için isim yazdırarak geri bildirim yapmaksızın mazeretsiz katılım göstermeyip kontenjan dolduran ve bundan ötürü diğer meslektaşlarının katılımını engelleyenlerin ismi yedek olarak alınacaktır.