TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞMİŞTİR

EKŞİ MAYA TEKNİKLERİ VE EKMEK YAPIMI SEMİNERİMİZ GERÇEKLEŞMİŞTİR
İSTANBUL
Yayına Giriş: 03.12.2019 Son Güncelleme: 03.12.2019

            TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Eğitim Salonumuzda 30 Kasım 2019 Cumartesi günü, Oda Üyemiz Gıda Yüksek Mühendisi Sn. Serda ÇOLAK‘nın eğitmenliğini yaptığı Ekşi Maya Teknikleri ve Ekmek Yapımı Seminerimiz gerçekleştirilmiştir.

          İstanbul Şube Yönetim Kurulu Üyemiz Berivan ATA, seminerin eğitmenliğini üstlenen Sn. Serda ÇOLAK‘a şubemize ve üyelerimize katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etmiştir. 

Ekşi maya teknikleri ve ekmek yapımı seminerinde konu edilen genel başlıklar:

  • Buğdayın Anatomisi

  • Ekşi Maya Yapımı Ve Artizan Ekmekçilik

  • Ekşi Mayalı Ekmek Yapımı

  • Ekşi Maya Ekmeğinin Ekmek İsrafını Önlemedeki Rolü

  • Doğru Pişirme Teknikleri

 

Okunma Sayısı: 667