ET VE ET ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜNDE TEMEL BİLGİLENDİRMELER ONLİNE SEMİNERİ
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin, 24 Nisan 2020 Cuma günü saat 15.00`da, TeamLink uygulaması üzerinden online olarak gerçekleştirileceği "Et ve Et Ürünleri Sektöründe Temel Bilgilendirmeler‘‘ hakkında verilecek seminere katılımlarınızı bekleriz.
Konuşmacı: Ramazan ASLAN
Özgeçmişine Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ
Seminer Başlığı : HACCP Ön Gereksinim Programları
Tarih : 24 Nisan 2020 Cuma
Saat : 15.00 – 17.00 Arası
Yer : Evinde Kal Türkiye
Seminerimiz Kontenjan ile Sınırlıdır. Seminere katılmak aşağıda linki bulunan katılım formunu doldurması gerekmektedir.
Online Eğitim Katılım Formu İçin TIKLAYINIZ
Not: Katılım linki, katılımcılara eğitim öncesi iletilecektir. Değerli katılımcımız, TeamLink uygulamasını www.teamlink.co sitesinden indirebilirsiniz. Uzantısı com değildir, co olarak yazmalısınız. İlgili uygulama her şartta eğitim görevini yerine getirmeye çalışan kıymetli öğretmenlerimizin öğrencileriyle uzakta eğitimde sınıf ortamı oluşturmak için tercih ettiği uygulamalardan biridir. Hem telefonunuza hem bilgisayarınıza kurabileceğiniz bir uygulamadır. Yalnız (varsa) bilgisayarınızla bağlanmanız tavsiye edilir. Telefonunuzla sağlayacağınız katılımda sesli iletişimde bazı aksaklıklar olduğu gözlemlenmektedir.