TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

FOOD SEKTÖR DERGİSİ İNTERNET SİTESİBAYRAMI ÖNCESİ ŞEKERLEME ÇİKOLATA VE TATLILARA DİKKAT

FOOD SEKTÖR DERGİSİ İNTERNET SİTESİBAYRAMI ÖNCESİ ŞEKERLEME ÇİKOLATA VE TATLILARA DİKKAT
İSTANBUL
Yayına Giriş: 23.07.2014 Son Güncelleme: 23.07.2014

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU‘nun "Bayram Öncesi Şekerleme, Çikolata ve Tatlılara Dikkat" Başlıklı yazısı Food Sektör Dergisinin internet sitesinde yayınlanmıştır. 

İlgili Habere Ulaşmak İçin Tıklayınız 

Okunma Sayısı: 410