TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

"GASTRONOMİ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ İLİŞKİSİ"Nİ KONUŞTUK

"GASTRONOMİ VE GIDA MÜHENDİSLİĞİ İLİŞKİSİ"Nİ KONUŞTUK
İZMİR
Yayına Giriş: 28.03.2024 Son Güncelleme: 28.03.2024
Şube Hizmet Binamızda gerçekleştirdiğimiz Teras Sohbetlerinin bu ayki konusu "Gastronomi ve Gıda Mühendisliği İlişkisi" idi. 27 Mart 2024 Çarşamba günü gerçekleşen ve kolaylaştırıcılığını üyemiz Hatice Nur YOLCU'nun yaptığı etkinlikte, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden, üyemiz Dr. Öğretim Üyesi Perihan KENDİRCİ ve Sirkus Gastronomi Kulübü'nden Şef Erinç Mert ÇELİK gıda teknolojisi ve biliminin gastronomideki uygulamalarını, gastronomide gıda güvenliğinin önemini ve gastronomi eğitimini anlattı, gelen soruları yanıtladı. 

Perihan Hanım ve Erinç Bey'e bu keyifli sohbet için teşekkür ediyor, her ay farklı bir konuyla gerçekleşen etkinliğimize tüm meslektaşlarımızı bekliyoruz.
Okunma Sayısı: 124