TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GELENEKSEL BOĞAZİÇİ TEKNE YEMEĞİMİZ DÜZENLENDİ

GELENEKSEL BOĞAZİÇİ TEKNE YEMEĞİMİZ DÜZENLENDİ
İSTANBUL
Yayına Giriş: 02.10.2018 Son Güncelleme: 02.10.2018

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin gelenekselleşen ve özlemle beklenen Boğaziçi Tekne Yemeğini 29 Eylül 2018 Cumartesi akşamı İstanbul Boğazında gerçekleştirdik.

Katılımcıları tarafından büyük beğeni toplayan tekne yemeğimizde Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Zafer ŞENYURT`un üyelerimize ve davetlilere yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde keyifli bir akşam geçirdik.

300`e yakın meslektaşımız, tanıdıkları ve ailelerinin de katıldığı tekne yemeğimiz, İstanbul ‘un iki yakasından davetlilerin alınmasıyla başlayarak, hep birlikte yenilen akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.

Böyle bir kalabalık ortamda uzun zaman sonra bir araya gelen üyelerimiz ile dayanışmanın ve kaynaşmanın tadını çıkaran meslektaşlarımız ile İstanbul Şube çatısı altında çok büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşadık.

Askerlik vesilesiyle aramızdan ayrılacak olan odamızın emektar çalışanı Sn. Selahattin KORKMAZ`ı da uğurladığımız organizasyonumuzda bizleri yalnız bırakmayan Tarım ve Orman İstanbul İl Md. Yardımcısı Sn. Nazif KOCA ve Bayrampaşa İlçe Müdürü Sn. Bülent ÇALIŞKAN ile çok değerli üyelerimize, ailelerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bu güzel organizasyonun kusursuz geçmesini sağlayan Marine Cruise ve Şahin Deniz Turizm`e de ayrıca teşekkür ederiz.

 

Okunma Sayısı: 354