TMMOB
Gıda Mühendisleri Odası

GELENEKSEL BOĞAZİÇİ TEKNE YEMEĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK

GELENEKSEL BOĞAZİÇİ TEKNE YEMEĞİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK
İSTANBUL
Yayına Giriş: 07.09.2022 Son Güncelleme: 07.09.2022

 

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubemizin gelenekselleşen ve özlemle beklenen Boğaziçi Tekne Yemeğini 03 Eylül 2022 Cumartesi akşamı İstanbul Boğazında gerçekleştirdik.

İstanbul ‘un iki yakasından davetlilerin alınmasıyla başlayan etkinliğimiz, hep birlikte yenilen akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde eğlenceyle devam etti.

Tekne yemeğimizde Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Cemil GÜLSU`nun üyelerimize ve davetlilere yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından eşsiz İstanbul manzarası eşliğinde keyifli bir akşam geçirildi.

Genel Merkez Yönetim Kurulu Başkanımız Yaşar ÜZÜMCÜ, Sayman Üyemiz Tufan GÜNDÜZALP, Yazman Üyemiz Esef ÖZATA ve TMMOB Temsilcimiz Yusuf SONGUL` de tekne yeğimize katılım sağlayarak dayanışma desteğinde bulundular.

Uzun zaman sonra bir araya gelen üyelerimiz ile dayanışmanın ve kaynaşmanın tadını çıkaran meslektaşlarımız ile İstanbul Şube çatısı altında çok büyük bir aile olmanın mutluluğunu yaşadık.

Çok değerli üyelerimize, ailelerine ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuza tüm katılımcılara ve etkinliğimize destek veren tüm her kese teşekkürlerimizi sunuyoruz. 

 

Okunma Sayısı: 271